Υλικά
1 κοτόπουλο, κομμένο σε μικρές μερίδες
1 κούπα λευκό κρασί
1 κούπα καρύδια κοπανισμένα
1 κούπα περίπου λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές.
Όταν σοτάρουμε όλα τα κομμάτια, τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το κρασί και 1 κούπα ζεστό νερό.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου (αν χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νερό).
Όταν βράσει το κοτόπουλο, το βγάζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα καρύδια, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια. ρίχνουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και κλείνουμε την φωτιά.