Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες
4 πίτες για σουβλάκι
1 μικρό ματσάκι ρόκα
200 γρ. φέτα σε κυβάκια
1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
8 καρύδια χοντροκομμένα
χυμό από ½ λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να μαριναριστούν μέχρι να ετοιμάσουμε το κοτόπουλο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο.
Αλατίζουμε και το ανακατεύουμε συχνά μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και βάζουμε τις πίτες, να ζεσταθούν και από τις δύο πλευρές.
Μοιράζουμε σε κάθε πίτα τη ρόκα, τα καρύδια, το μείγμα της φέτας και το κοτόπουλο, τυλίγουμε σε ρολό και σερβίρουμε.
Tip
Γίνεται και με σουβλάκι ή φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου. Στη φέτα μπορούμε να προσθέσουμε μια ψιλοκομμένη ντομάτα ή να βάλουμε στην πίτα μαρούλι και ψιλοκομμένο μαϊντανό αντί για ρόκα.