Υλικά
2 πράσα
1-1,5 κούπα αλεύρι
125 γραμ. φέτα τριμμένη
1 χούφτα ρεγκάτο τριμμένο
1 κουτ. σούπας δυόσμο ή μυρωδικά της αρεσκείας σας
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πράσα ροδέλες και τα ζεματάμε σε ένα κατσαρολάκι.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και φτιάχνουμε ένα μείγμα πηχτό.
Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι λάδι, παίρνουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και ρίχνουμε στο κατσαρολάκι πιέζοντας να γίνει πλακέ.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς σκούρο χρώμα.