Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
φρυγανιά τριμμένη
1/2 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Στο γιαούρτι, ρίχνουμε τη ρίγανη, τη μουστάρδα, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με το γιαούρτι και στη συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο γιαούρτι και μετά τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σ’ένα καλά λαδωμένο αντικολλητικό ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει.
Τα τελευταία 15’, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με πιλάφι ή τηγανητές πατάτες.