Υλικά
1 κοτόπουλο
2 μέτρια κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
1 κιλό κάστανα
1 κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε μερίδες, το στραγγίζουμε.
Το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε στο λάδι, για 10 λεπτά κατόπιν το σβήνουμε με το κρασί.
Κόβουμε τα κρεμμύδια και την πιπεριά σε κομματάκια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Τ’ αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί (2-3 λεπτά), ρίχνουμε λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά για 30’.
Κατόπιν, προσθέτουμε τα βρασμένα και καθαρισμένα κάστανα για άλλα 10 λεπτά περίπου.
Αν θέλουμε, αντί για νερό, μπορούμε να βάλουμε δύο τριμμένες ώριμες τομάτες ή κονκασέ.