Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
1 κ.γλ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
χυμό από 2 μοσχολέμονα και το ξύσμα από το ένα
1 σφηνάκι κρασί λευκό
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελάχιστο αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το μέλι και αφήνουμε στην άκρη.
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε χαμηλή κατσαρόλα μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με την τεκίλα και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Ρίχνουμε το μείγμα λεμονιού, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά.
Πασπαλίζουμε στο τέλος με το μαϊντανό και το ξύσμα.