Υλικά
4 ποτήρια αλεύρι
4 ποτήρια νερό
4-5 αυγά
1 κ. γ. αλάτι
μπρόκολο (περίπου 1 κιλό)
τυρί φέτα
πιπέρι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Βράζουμε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα. Όταν βράσει, ρίχνουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι με το νερό και το αλάτι και ανακατεύουμε. (Αν έχουμε βάζουμε γάλα)
Έπειτα βάζουμε και τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε το χυλό σε ένα ταψί που έχουμε λαδώσει ελαφρά και ζεστάνει στο φούρνο.
Προσθέτουμε λάδι από πάνω.
Πασπαλίζουμε λίγη πάπρικα γλυκιά, πιπέρι και ρίγανη.
Κατόπιν βάζουμε το μπρόκολο και το τριμμένο καρότο. Και γεμίζουμε με τυρί φέτα σε κομματάκια το ταψί μας.
Το ψήνουμε τους 180-200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.