Υλικά
1 1/2 κιλό αρνίσιο μπούτι
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
12 φύλλα κρούστας
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Με ένα μυτερό μαχαίρι, ανοίγουμε τρύπες στο κρέας και βάζουμε μια φέτα σκόρδο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο.
Ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος μέσα στο μπολ και τα αφήνουμε για μια ώρα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους.
Κατόπιν αλείφουμε 3 φύλλα με λιωμένο βούτυρο και τα ακουμπάμε το ένα πάνω στο άλλο.
Βάζουμε το 1/4 του κρέατος στο κέντρο του φύλλου και διπλώνουμε σαν πουγκί.
Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα ώστε να έχουμε στο ταψί μας 4 πουγκιά.
Ρίχνουμε πάνω στα πουγκιά το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Αν θέλουμε βάζουμε και τα λαχανικά να ψηθούν μέσα στο πουγκί.