Υλικά
Υλικά για δύο burgers:
260 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κ.σ. σως teriyaki
2 φέτες ανανά
2 κομμάτια bacon ξεροτηγανησμένα
2 φέτες ημίσκληρο κίτρινο τυρί
πικάντικη μαγιονέζα
μπαχαρικά της αρεσκείας σου για το μπιφτέκι
Εκτέλεση
Ανακατεύεις τον κιμά με τα μπαχαρικά και τη σως teriyaki σε ένα μπολ.
Χωρίζεις το μείγμα σε δυο μπιφτέκια.
Ψήνεις τον ανανά στο grill για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Ψήνεις το μπιφτέκι στο βαθμό που επιθυμείς και το προθετείς πάνω του το bacon και το τυρί.
Αλείφεις το κάτω ψωμάκι με τη μαγιονέζα και εν συνεχεία βάζει από πάνω το μπιφτέκι και τον ανανά.
Συμπληρώνεις μαγιονέζα και σκεπάζεις με το πάνω ψωμάκι.