Υλικά
3-4 μεγάλες πατάτες βρασμένες
1 κ.γ ρίγανη
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
ψιλοκομμένο μαιντανό
2 αυγά
φρυγανιά
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις πατάτες και τις πατάμε μ’ ένα πιρούνι να πολτοποιηθούν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ρίγανη, κρεμμύδι, μαϊντανό, αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να γίνουν πουρές.
Τέλος, ρίχνουμε τη φρυγανιά, τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.