Υλικά
1 κιλό κιμά διπλοπερασμένο (μισό κιλό μοσχαρίσιο, μισό κιλό χοιρινό)
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. μαϊντανό ή δυόσμο
θυμάρι ή ρίγανη
λίγο γάλα
3-4 πατάτες
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
1/4 της κούπας φρυγανιά τριμμένη
5 αυγά βραστά σφιχτά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά. Φτιάχνουμε 5 ατομικά ρολάκια, τοποθετώντας στη μέση του καθενός από ένα βραστό αυγό.
Λαδώνουμε το ταψί μας και τοποθετούμε τα ρολάκια μας και τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες.
Συμπληρώνουμε νερό και λάδι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Μπορούμε να σερβίρουμε τα ρολάκια μας με γιαούρτι πασπαλίζοντάς το με πάπρικα, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.