Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
Για τα noodles:
4 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λωρίδες
αλάτι
Για το dressing:
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1/4 κόκκινες πιπεριές
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο
1/2 του φλιτζανιού φέτα
αλάτι
πιπέρι
φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Αλάτισε τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια άφησέ τα να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι για περίπου 20 με 30 λεπτά (μέχρι να φύγουν τα πολλά νερά).
Όσο τα κολοκυθάκια στραγγίζουν ετοίμασε τη σάλτσα ρίχνοντας όλα τα συστατικά μέσα στο μπλέντερ. Ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μόλις τα κολοκυθάκια στραγγίξουν βράσε τα σε υψηλή φωτιά για περίπου 5 με 6 λεπτά. Ρίξε από πάνω τη σάλτσα και ανακάτεψε μέχρι να δέσει με τα noodles.
Τέλος, γαρνίρισε με βασιλικό και φέτα και είναι έτοιμα.