Υλικά
300 γρ στήθος κοτόπουλο
2 κ.γ καπνιστή πάπρικα
2 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
2 κ.γ θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ μέλι
4 κ.σ καυτερή σος
1 κ.σ σάλτσα Worcestershire (γνωστή και ως Worcester)
ζυμάρι πίτσας
100 ml σάλτσα μαρινάρα
1 κεφάλι (μικρό) φρέσκιας μοτσαρέλας
100 γρ τσένταρ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο και το θυμάρι και αφού αλατοπιπερώσουμε, το βάζουμε στον φούρνο για 15 λεπτά, στους 200 βαθμούς.
Μόλις ψηθεί κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και σε ένα μπολ το περιχύνουμε με το μέλι, την καυτερή σος και τη σάλτσα Worcestershire.
Ανοίγουμε το ζυμάρι της πίτσας σε πάχος όσο ένα κέρμα και κόβουμε ένα κυκλικό κομμάτι.
Σε αυτό ρίχνουμε τη μαρινάρα και το κοτόπουλο και από πάνω απλώνουμε μερικά κομμάτια μοτσαρέλας.
Στη συνέχεια διπλώνουμε το γεμισμένο ζυμάρι, το κόβουμε σε λωρίδες και βάζουμε τα κομμάτια (ρολάκια πλέον) σε ένα ταψί.
Πασπαλίζουμε με τσένταρ και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.