Υλικά
400 γρ. κρέας γαλοπούλας (σε pulled μορφή, εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χοιρινό)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. σκόνη τσίλι
1,5 φλ. τριμμένο τυρί τσένταρ
2 κ.γ. ζωμός κοτόπουλου
4 τορτίγιες καλαμποκιού
sour cream
σάλτσα ντομάτας ή μεξικάνικη salsa
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C.
Ανακατεύεις τη γαλοπούλα, το τσίλι, τα κρεμμύδια και το ζωμό κοτόπουλου.
Τα περνάς από τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο ώστε να δέσει το μείγμα.
Γεμίζεις κάθε τορτίγια με το μείγμα του κρέατος, προσθέτοντας τσένταρ και τυλίγεις. Προσθέτεις έξτρα τσένταρ από πάνω.
Ψήνεις για περίπου 10' στο φούρνο.
Σερβίρεις μαζί με sour cream και salsa.