Υλικά
4 πατάτες
3 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα
2 κρεμμύδια
λίγο δυόσμο
πιπέρι
αλάτι
κύμινο
τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι.
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια στο ρεντέ του κρεμμυδιού. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τριμμένη φρυγανιά, τόση μέχρι να δέσει το μείγμα.
Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε μπιφτέκια και τα περνάμε πάλι από τη φρυγανιά.
Τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και στο φούρνο στο γκριλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.