Υλικά
1 κιλό καθαρισμένα βλήτα
1 μεγάλο κρεμμύδι
4-5 μικρά κολοκυθάκια
2-3 πατάτες
2-3 ντομάτες τριμμένες
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα βλήτα.
Ρίχνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα.
Βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μαζί με τα βλήτα.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια κι αφήνουμε να χάσουν τα υγρά τους.
Ρίχνουμε και τις πατάτες, κάνουμε μια γύρα να λαδωθούν κι αυτές και βάζουμε τον πελτέ και την φρέσκια τριμμένη ντομάτα.
Σιγοψήνουμε μέχρι να καλοψηθούν όλα και να μείνουν με το λαδάκι τους.