Υλικά
6 χωριάτικα φύλλα (έτοιμα)
4 αυγά
1 γιαούρτι
3 πιπεριές χρωματιστές
1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
300 γρ. κίτρινα τυριά
300 γρ. λουκανικάκια ή μπέικον ψιλοκομμένα
50 γρ. τυρί φέτα
250 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μικρά κομματάκια και τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ με τα αυγά, το γιαούρτι και τα τυριά.
Βουτυρώνουμε τη φόρμα του κέικ, τοποθετούμε το πρώτο φύλλο κόβοντάς το στη μέση βοηθώντάς το έτσι να περάσει από την τρύπα της φόρμας και να πάει κάτω. Βουτυρώνουμε και ρίχνουμε 3-4 κουταλιές από τη γέμιση που φτιάξαμε
Κάνουμε ακριβώς το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα, τελειώνοντας διπλώνουμε τις άκρες των φύλλων που προεξέχουν προς τα μέσα και ρίχνουμε όλο το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο από πάνω.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 45 λεπτά.
Μόλις βγει από το φούρνο την αφήνουμε να κρυώσει ένα τέταρτο και μετά την αναποδογυρίζουμε σε μεγάλη πιατέλα.
Την κόβουμε σε φέτες όπως το κέικ.