Υλικά
1/2 κιλό χυλοπίτες
1 κουτί ντοματάκια
1/4 κεφαλογραβιέρα
1/4 γκούντα
1/4 ρεγκάτο
1/4 ζαμπόν κομμένο σε τετράγωνα
1 κουτί κρέμα γάλακτος (500ml)
2 αυγά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα. Τρίβουμε όλα μαζί τα τυριά και βράζουμε τις χυλοπίτες για 10 λεπτά.
Τις σουρώνουμε και τους ρίχνουμε βούτυρο. Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες σε 1 πιρέξ και απλώνουμε πάνω τους τη σάλτσα ντομάτας.
Ρίχνουμε το μισό τυρί και από πάνω του απλώνουμε το ζαμπόν.
Βάζουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα και απλώνουμε το μείγμα στις χυλοπίτες.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.