Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ βούτυρο
2 κ.σ. λάδι
3 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια.
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το λάδι και προσθέτουμε το σκόρδο και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε έως ότου ροδίσει.
Πετάμε τα σκόρδα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βάζουμε τα μακαρόνια μας σε πιατέλα και περιχύνουμε με το καβουρδισμένο τυρί και το βούτυρο.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και έξτρα τυρί.