Υλικά
1 κουτί ντομάτα κονκασέ
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη
κανέλα
αλάτι
πιπέρι
βασιλικός
κόλιανδρο
ψιλοκομμένες ελιές πράσινες και καλαμών
250 γρ. φέτα σε κύβους
1 πακέτο πένες ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό σας αρέσει
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα μυρωδικά και ελάχιστο νερό.
Μόλις η σάλτσα ετοιμαστεί σερβίρουμε τα μακαρόνια, από πάνω βάζουμε τους κύβους της φέτας και ρίχνουμε τη σάλτσα.
Με αυτό τον τρόπο η φέτα δε λιώνει τελείως και φαίνεται στο πιάτο και στη γεύση.