Υλικά
1/2 κιλό φασολάκια χάντρες ή ένα σακουλάκι κατεψυγμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και το σκόρδο στο λάδι.
Ρίχνουμε τις χάντρες και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και αρκετό νεράκι.
Αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα.