Υλικά
1 ματσάκι κρεμμυδάκια (10 περίπου)
αλεύρι από καλαμπόκι (όσο πάρει)
1 ματσάκι μαϊντανό
φέτα (προαιρετικά)
αλάτι
νερό
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες (και το πράσινο μέρος). Σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνοντας το αλεύρι και το νερό όσο πάρει σταδιακά γίνεται σαν ζύμη αρκετά υγρή.
Τέλος, αλείφουμε ένα ταψί με αρκετό λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τη ζύμη πατώντας τη με τη παλάμη μας.
Μετά ρίχνουμε λίγο λαδάκι από πάνω κι αν θέλουμε τριμμένο τυρί φέτα.
Οι ροδέλες των κρεμμυδιών πρέπει να είναι αρκετά χοντρές και επίσης όταν η πίτα πέσει στο ταψί να είναι περίπου ενάμισι δάχτυλο.