Υλικά
1 κ. μικρά τρυφερά κολοκυθάκια
1/2 κ. κολοκυθολούλουδα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
δυόσμο ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη
1 φλιτζ. γάλα
1/2 φλιτζ. λάδι
1 φλιτζ. φέτα χοντροκομμένη
5-6 φέτες κασέρι κομμένο σε κυβάκια ή όποιο άλλο τυρί σας αρέσει
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
1 1/2 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγο αλεύρι ή σιμιγδάλι για το ταψί
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι.
Ψιλοκόβουμε τους ανθούς και τους αφήνουμε κι αυτούς να στραγγίξουν.
Ψιλοκόβουμε κρεμμυδάκια, δυόσμο και μαϊντανό, ενώνουμε όλα μαζί, κολοκυθάκια, ανθούς και μυρωδικά σε μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε τα τυριά, τα αυγά, γάλα, ρίγανη και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη μέτρια προς αραιή.
Λαδώνουμε πολύ καλά ένα μέτριο ταψάκι, το αλευρώνουμε ή ρίχνουμε λίγο σιμιγδάλι, ρίχνουμε το μείγμα της πίτας, στρώνουμε καλά με ένα κουτάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου να ροδίσει.
Λίγο πριν βγάλουμε την πίτα από το φούρνο την πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο, όποιο μας αρέσει.