Υλικά
4 πράσα
2 πιπεριές κίτρινες
2 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές Φλωρίνης
αλάτι
πιπέρι
2 φύλλα χωριάτικα
400 γρ. τυριά διάφορα
1 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.σ. άνηθο ή μάραθο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα πράσα με τις πιπεριές που τις έχουμε κόψει χοντρές ροδέλες, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι μαϊντανό.
Τα αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσουν λίγο και προσθέτουμε το τυρί.
Σε ταψί βάζουμε το 1 φύλλο αφού το έχουμε βουτυρώσει και προσθέτουμε τη γέμιση, βάζουμε το δεύτερο φύλλο και το χαράζουμε.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.