Υλικά
8-10 πιπεριές κέρατα
3 σχετικά ώριμες μέτριες ντομάτες
1 κ.γ. ζάχαρη
3/4 νεροπότηρου ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι μαύρο
200 γρ. φέτα σε κύβους
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια τους. Τεμαχίζουμε τη μία ντομάτα σε λεπτά κομμάτια και γεμίζουμε με αυτά τις πιπεριές.
Βάζουμε τις πιπεριές σε καυτό αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και τις αφήνουμε να πάρουν λόγο χρώμα.
Προσθέτουμε τις υπόλοιπες ντομάτες κομμένες σε κύβους.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 35-45 λεπτά σε μέτρια φωτιά. 7-8 λεπτά πριν βγάλουμε από τη φωτιά το σκεύος προσθέτουμε τη φέτα και το πιπέρι.