Υλικά
4 μεγάλες πιπεριές (1 κόκκινη, 1 κίτρινη και 2 πράσινες)
μισό φλ. του τσαγιού λάδι
2/4 φλ. του τσαγιού κόκκινο κρασί
1 φλ. του καφέ ξίδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, ξεσποριάζουμε, πλένουμε καλά, κόβουμε σε λουρίδες και στραγγίζουμε τις πιπεριές.
Καίμε στο τηγάνι το λάδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και τις τηγανίζουμε, ώσπου να μαραθούν και να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους.
Σβήνουμε με το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι κι αφήνουμε τις πιπεριές να βράζουν σε δυνατή φωτιά.
Όταν φύγουν τα πολλά υγρά και μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους, αφήνουμε να βράσουν για 1 - 2 λεπτά ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρονται ζεστές και κρύες.