Υλικά
500 γρ. τυρί
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. κίτρινα τυριά
1/2 φλιτζάνα γάλα
4 αυγά
250 γρ. σιμιγδάλι
400 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μπέικιν
4-5 κ.σ. λάδι
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
πιπέρι
Για την επάλειψη:
1 αυγό
4 κ.σ. γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια.
Τα αφήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα μανιτάρια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι και μετά το σιμιγδάλι με το μπέικιν.
Όταν τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα τα αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα κίτρινα τυριά και στο τέλος το πιπέρι.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα μέσα στο άλλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί.
Χτυπάμε 1 αυγό και 4 κ.σ. γάλα και το ρίχνουμε από πάνω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.