Υλικά
1 μεγάλη σουπιά
1/2 κιλό αρακά
1/2 ματσάκι άνηθο
1 πράσο
1 κρεμμύδι ξηρό
2 ντομάτες τριμμένες
λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τη σουπιά.
Την αφήνουμε να ψηθεί με τα υγρά της σε σκεπασμένη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά (περίπου 30-40 λεπτά).
Μόλις πιει όλα τα υγρά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το πράσο και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις ζεσταθεί, τον αρακά, λίγο νερό μέχρι να καλυφθεί ο αρακάς και βράζουμε μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Τέλος, ρίχνουμε τον άνηθο και το αλατοπίπερο.