Υλικά
500 γρ. μοσχάρι λάπα σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. Σετσουάν sauce
1 κ.σ. σόγια
1 κ.γ κορν φλαουερ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. τζίντζερ και σκόρδο σε πάστα
1 κ.σ σόγια με λιγότερο αλάτι
1 φλ. καρότα σε λωρίδες
1/2 φλ. σέλερι σε λωρίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κ.σ σησαμέλαιο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη σόγια σος με το κορν φλάουερ, βάζουμε το κρέας μέσα και αφήνουμε να μαριναριστεί για περίπου 30 λεπτά.
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρέας για περίπου 1', μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
Τσιγαρίζουμε την πάστα σκόρδου και το τζίντζερ.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με σόγια.
Βάζουμε στο τηγάνι τη σάλτσα Σετσουάν και το μοσχάρι. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε.
Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σησαμέλαιο.