Υλικά
300 γρ. ζύμη για πίτσα
1 1/2 φλ. μείγμα τυριών (κασέρι, γραβιέρα, μοτσαρέλα ή άλλα μαστιχωτά)
1/3 φλ. σάλτσα ντομάτας
1/2 φλ. ψιλοκομμένο σαλάμι
1/2 φλ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
1/2 φλ. ψιλοκομμένο πεπερόνι
1/2 φλ. ψιλοκομμένες πιπεριές
1 αυγό
1/2 κ.γ. seasoning της αρεσκείας σας
1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Απλώνουμε τη ζύμη σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια.
Ρίχνουμε αρχικά επάνω της τη σάλτσα ντομάτα, αφήνοντας μικρή απόσταση λίγων εκατοστών από τις άκρες.
Προσθέτουμετο μείγμα τυριών, τα αλλαντικά και τις πιπεριές.
Στη συνέχεια χτυπάμε το αυγό, το seasoning και τη σκόνη σκόρδου, πριν τα τοποθετήσουμε επάνω στη ζύμη με τα υλικά.
Τυλίγουμε σε ρολό, φέρνοντας μέχρι 3 βόλτες τη ζύμη.
Πατάμε και σφραγίζουμε τα πλαϊνά, γυρνώντας τα για να κλείσει καλά το στρομπόλι.
Ψήνουμε για 15-20'.
Αφήνουμε το στρόμπολι να ηρεμήσει για 5' πριν σερβίρουμε.