Υλικά
120 γρ. μικρά άσπρα μανιτάρια
400 γρ. καρδιές αγκινάρας
Για τη σάλτσα:
3 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στα τέσσερα.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φετούλες και τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα μαζί με τις αγκινάρες.
Βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα σ' ένα μπόλ και τα χτυπάμε καλά για να αναμειχθούν.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε αμέσως.