Υλικά
500 γρ. μακαρόνια
500 γρ. καρότα τριμμένα
μπόλικα μανιτάρια κομμένα
4-5 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
3-4 κουταλιές λάδι
αλάτι
ανθότυρο τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι και τσιγαρίζουμε λίγο τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα καρότα, το σκόρδο, λίγο αλάτι και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα καρότου.
Ανακατεύουμε καλά σερβίρουμε και ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.