Υλικά
4 χρωματιστές πιπεριές σε κυβάκια
1 φύλλο κουρού
2 φλιτζάνια σφιχτή μπεσαμέλ
1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
100 γρ. φέτα
1 φλιτζ. σκληρά τυριά τριμμένα για τη γέμιση
τριμμένο τυρί για πασπάλισμα
1 κ.σ. λάδι
πιπέρι και λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Στρώνουμε το φύλλο σε μια ταρτιέρα την τρυπάμε λίγο και τη βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς να ψηθεί ελαφρά για 6-7 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές με το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι ώσπου να τσιγαριστούν και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά, μέχρι να πιουν εντελώς τα υγρά τους.
Κατεβάζουμε από το μάτι και ρίχνουμε μέσα τη φέτα και τα τυριά.
Ανακατεύουμε μέσα τη μπεσαμέλ (πρέπει να έχουμε ένα σφικτό μείγμα χωρίς υγρά).
Βγάζουμε τη μισοψημένη τάρτα αδειάζουμε τη γέμιση και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί την επιφάνεια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.