Follow us

Ζουμερό Ψάρι στη Λαδόκολλα

Πώς θα φτιάξετε το πιο ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα.

ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Υλικά

2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες

1 μεγάλο φιλέτο ψαριού της αρεσκείας μας, περίπου 700 γρ.

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

1 σκελίδα σκόρδο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

χαρτί ψησίματος

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, κόβουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το σκόρδο και το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Απλώνουμε έναφύλλο αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο λάδι, και αραδιάζουμε τις ροδέλες πατάτας.

Αλατοπιπερώνουμε.

Από πάνω βάζουμε το φιλέτο του ψαριού, αλατοπιπερώνουμε και από επάνω βάζουμε τα κομμένα λαχανικά και λίγο αλάτι και πιπέρι.

Κλείνουμε το χαρτί καλά φτιάχνοντας ένα πακετάκι καιτο βάζουμε σε ταψί.

Ψήνουμε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.