Υλικά
1 μεγάλο καρότο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180˚C.
Σε μία ξύλινη επιφάνεια κοπής, χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή λαχανικών, κόβεις το καρότο σε μακρόστενες λεπτές λωρίδες, αφού προηγουμένως το έχεις πλύνει πάρα πολύ καλά.
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύεις το ελαιόλαδο με το αλατοπίπερο.
Βουτάς τις λωρίδες καρότου στο μείγμα.
Μεταφέρεις τις λωρίδες καρότου σε ένα ταψί.
Ψήνεις για 10-15', γυρνώντας περίπου στο μέσο του χρόνου.
Αν θέλεις έξτρα τραγανότητα ψήνεις για ακόμη 5-7', στους 150˚C.