Υλικά
4-5 πατάτες
3 αυγά
1 κρεμμυδάκι
3 κ.γ. κάππαρη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια.
Τις βάζουμε σε κατσαρόλα, να είναι σε μια στρώση και προσθέτουμε νερό τόσο όσο να τις σκεπάζει και αλατίζουμε.
Τις βάζουμε να βράσουν ως να μαλακώσουν.
Θα μείνουν με ελάχιστο νερό. Στο μεταξύ βράζουμε τα αυγά σφιχτά.
Με ένα πιρούνι πατάμε τις πατάτες να τις λιώσουμε προσθέτουμε το λάδι και το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε πιπέρι.
Μέσα στον πουρέ προσθέτουμε τα αυγά ψιλοκομμένα, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και την κάππαρη.
Σερβίρουμε με λίγο ωμό λάδι και τριμμένη φέτα.