Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1/2 φλιτζ. λάδι
πιπέρι
αλάτι
μπαχάρι
ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ξίδι
1 κονκασέ
4-5 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
3 καρότα χονδροκομμένα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλους κύβους.
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας προσθέτοντας το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με 1 φλιτζάνι νερό περίπου να σκεπάζει το κρέας και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.
Μετά προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες και το καρότο, αλατοπιπερώνουμε.
Αν έχει σωθεί το νερό προσθέτουμε μέχρι τη μέση του κρέατος.
Συνεχίζουμε το βράσιμο, σε χαμηλή φωτιά περίπου μισή ώρα ακόμα.