Υλικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι, ποντίκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά κόκκινη κομμένες σε λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη
1 κρασοπότηρο κρασί ή κονιάκ
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 χούφτα περίπου φουντούκια
1 μικρό κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό περίπου
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά το κρέας.
Ρίχνουμε τις πιπεριές να σοταριστούν κι αυτές για 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το κρασί ή το κονιάκ και ρίχνουμε τον ντοματοχυμό.
Προσθέτουμε το πιπέρι και το νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
Ανοίγουμε την κατσαρόλα και προσθέτουμε τα φουντούκια και το αλάτι.
Βράζουμε για 15 λεπτά ακόμα ώσπου να μαλακώσουν τα φουντούκια και να μελώσει η σάλτσα.