Υλικά
2 ψάρια της αρεσκείας σας, 500- 600 γρ. το καθένα, καθαρισμένα
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 κουταλιές ελιές σε φέτες
100 γρ. ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουταλιές κάππαρη (ξαρμυρισμένη καλά)
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 ζωμός λαχανικών
200 γρ. ελαιόλαδο
2 κομμάτια λαδόκολλα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι να τσιγαριστούν μαζί με τα κολοκύθια και τις πατάτες για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα υλικά και βράζουμε με κλειστό καπάκι για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς οι πατάτες.
Ρίχνουμε το ψάρι, τον άνηθο, αλατοπίπερο και λίγο λάδι, έπειτα προσθέτουμε αρκετό νερό ώστε να καλυφθούν τα φιλέτα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών ανακατεύοντας απαλά.
Αφού βράσει το ψάρι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι, περιμένουμε 5 λεπτά και ύστερα αυγοκόβουμε.
Περιχύνουμε στη συνέχεια το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και είναι έτοιμο.