Υλικά
1/2 κιλό πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
2 στήθη κοτόπουλο
3 κ.σ. σουσάμι μαύρο
2 σκελίδες σκόρδο
κεφαλοτύρι τριμμένο ή άλλο σκληρό τυρί
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
Αλατοπιπερώνουμε.
Σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε δυνατή φωτιά.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις πέννες και βράζουμε για 8 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το σκόρδο και ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε το λάδι, μέχρι το σκόρδο να βγάλει τα αρώματα του.
Προσθέτουμε το σουσάμι.
Αφού βράσουν οι πένες τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με το τριμμένο τυρί και προσθέτουμε το σοταρισμένο κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.