Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας (όχι χωριάτικο)
150 γρ. σουτζούκι
150 γρ. κασέρι
2 ντομάτες κομμένες στενόμακρες
ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο στο κέντρο ώστε να έχουμε 2 στενόμακρες λωρίδες.
Τοποθετούμε πρώτα μια στρώση σουτζούκι, από πάνω ντομάτα και από πάνω το κασέρι, όλα κομμένα στενόμακρα.
Τυλίγουμε το φύλλο και προς το τέλος βρέχουμε με λίγο νερό με το δάκτυλο μας για να κολλήσει.
Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα.
Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις φλογέρες.