
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
500 γρ. γιαούρτι
4 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σ. βούτυρο
1 1/2 κ.γ. αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
τυρί τριμμένο, ότι έχουμε
2 κ.γ. δυόσμο αποξηραμένο ή 5 φύλλα φρέσκο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει λίγο, προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα μακαρόνια σε μια μεγάλη σαλατιέρα και περιχύνουμε με το γιαούρτι, το τυρί και το δυόσμο.