Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε χοντρές φέτες
2 μέτριες πατάτες, κομμένες κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κύβο λαχανικών
1 λίτρο νερό περίπου
100 γρ. τυρί φέτα
1 μικρή χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
γιαούρτι στραγγιστό
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι φέτες και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο.
Μόλις γυαλίσει ρίχνουμε τις πατάτες σοτάρουμε για 4 με 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε και τα κολοκυθάκια, σοτάρουμε λίγο ακόμη να πάρουν λίγο χρώμα και μετά προσθέτουμε τον κύβο και το νερό (θέλουμε τόσο ώστε να σκεπάζονται τα υλικά μας).
Μόλις βράσουν κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε να λιώσει λίγο η φέτα.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται και σερβίρουμε με μια κουταλιά γιαούρτι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.