Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα, κομμένα σε φέτες
5 αποξηραμένα μανιτάρια μουλιασμένα σε μια φλιτζάνα νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κρέμα γάλακτος
1 φλ. νερό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι δεντρολίβανο
1 κ.σ. αλεύρι
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε τα κρεμμύδια, το φρέσκο και το ξερό σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε κατόπιν το σκόρδο και τα φρέσκα μανιτάρια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αποξηραμένα μανιτάρια.
Μόλις τσιγαριστούν κι αυτά ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μια βράση, ρίχνουμε το νερό και το ζουμί από τα μανιτάρια.
Ανακατεύουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα και περιμένουμε να βράσει.
Στο τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά και το αλάτι και σερβίρουμε.