Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
4 κολοκυθάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη μέση
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. φρέσκια μαντζουράνα ή 1 κ.γ. ξερή
150 γρ. γραβιέρα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φιλέτα του κοτόπουλου.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο, τα κολοκυθάκια, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο σε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο.
Αφού μαραθούν για λίγα λεπτά προσθέτουμε τις αγκινάρες, το μαϊντανό, τη μαντζουράνα κι αλατοπιπερώνουμε.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγη ώρα για να κρυώσουν.
Κόβουμε τη γραβιέρα σε κύβους και ανακατεύουμε με το μείγμα του κοτόπουλου.
Μοιράζουμε τη γέμιση σε 4 μέρη και γεμίζουμε τα φύλλα (3 φύλλα ανά ρολό).
Τα βάζουμε με τη σειρά σε ένα ρηχό ταψί και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.