Υλικά
1 κοτόπουλο σε μικρές μερίδες
1 κουτάκι μπύρα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πάπρικα
χυμό ενός μεγάλου λεμονιού
ρίγανη
σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 φλ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και αφαιρούμε την πέτσα.
Τρυπάμε κάθε μερίδα πολλές φορές με πιρούνι για να τραβήξει όλες τις γεύσεις και τα αρώματα.
Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ την μπύρα με τα μπαχαρικά-σκόρδο, λάδι και κοτόπουλο, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα να σταθεί.
Βάζουμε σε πυρέξ λαδωμένο και ψήνουμε στο φούρνο ή σε ταψί με λαδόκολλα στο γκριλ γύρω στα 20 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αφήνουμε να ροδίσει πολύ καλά.