Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας
3 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
1 ντομάτα
300 γρ. τυρί φέτα χονδροκομμένη
1 ντομάτα φρέσκια ψιλοκομμένη
200 γρ. μαγιονέζα
100 γρ. μουστάρδα
1 ζωμό κότας
1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
λίγο πιπέρι και αλάτι και λίγη ρίγανη
100 γρ. μαργαρίνη για το σοτάρισμα και για το άλειμμα του ταψιού
2 κ.σ. μαυροσούσαμο ή μαυροκούκι
Εκτέλεση
Αλείφουμε ένα μέτριο ταψί με βούτυρο.
Στρώνουμε ένα φύλλο και το τρυπάμε με πιρούνι για να μη φουσκώσει.
Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το βούτυρο.
Όταν πάρει χρώμα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό κότας.
Συμπληρώνουμε με λίγο νερό.
Μαγειρεύουμε έως ότου το κοτόπουλο μαλακώσει καλά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα μέσα στο ταψί.
Στρώνουμε και το άλλο φύλλο και κλείνουμε την πίτα.
Πασπαλίζουμε με το μαυροσούσαμο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.