Υλικά
1 κοτόπουλο σε μερίδες
1 ξερό κρεμμύδι χοντρικομμένο
1 πράσινη πιπεριά και 1 κόκκινη κομμένες σε μεγάλους κύβους
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
200 γρ. κεφαλοτύρι
2 κ.σ. μουστάρδα
250 ml κρασί ξερό λευκό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
6 μεγάλες λαδόκολλες
σπάγκο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, τα κομμένα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το λάδι, το κρασί, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά όλα καλά και σκεπάζουμε τη λεκάνη (για 2 ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ αν θέλουμε).
Ανακατεύουμε καλά κατά διαστήματα τα υλικά για να μαριναριστούν καλά.
Απλώνουμε τι λαδόκολλες στον πάγκο και μοιράζουμε τα υλικά μας και παίρνουμε τις διαγώνιες άκρες και δένουμε με σπάγκο.
Τοποθετούμε τα πουγκιά πάντα μέσα σε ταψί γιατί τα λαχανικά θα βγάλουν υγρά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.