Υλικά
1 πράσο
1 κρεμμύδι
2 πατάτες
1 καρότο
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
1 μικρό μπρόκολο, σε φουντίτσες
1 μικρό κουνουπίδι, σε φουντίτσες
1 λεμόνι το χυμό
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι το κρεμμύδι και το πράσο ψιλοκομμένο για 10 λεπτά.
Βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους και τα καρότα σε ροδέλες, το νερό, το ρύζι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Ύστερα βάζουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι και τα βράζουμε για ακόμα 10 λεπτά και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι.