Υλικά
500 γρ. μπουκετάκια από κουνουπίδι και μπρόκολο, πολύ ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι, τριμμένο
1 κ.σ. διάφορα μυρωδικά (π.χ. δυόσμο και βασιλικό)
300 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαχανικά σε μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε τη φρυγανιά, τα αυγά, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο (2 κ.σ.), το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά καλά, να γίνει μια ζύμη.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια.
Τα βάζουμε σε ταψάκι το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 25-35 λεπτά (ανάλογα το φούρνο), μέχρι να ροδίσουν.